Coaching

 

  • Zoek je als (beginnende) ZZP'er een klankbord omdat je bijvoorbeeld collega's mist?
  • Gedraag jij je als een ZZP'er en voldoe je aan de fiscale eisen van de belastingdienst?
  • Heb je vragen over omzetbelasting, verzekeringen, het aanvragen van een AGB-code of keurmerk en al het andere regelwerk waar je aan moet denken?
  • Hoe zou je het vinden om iemand te hebben die je kunt vertrouwen en met wie je passende oplossingen kunt bedenken voor alles wat je in je werk als ZZP'er tegenkomt?
  • Heb je ondersteuning nodig om in je kracht te komen?  Bij de organisatie en administratie rond je bedrijf? het stellen van prioriteiten en het bewaken van je grenzen? Het vinden van en communiceren met je klanten/ cliënten? het opzetten van je eigen netwerkgroepen? een advies over je uurtarief?
  • Hoe kom je aan opdrachtgevers?
  • Of wil je gewoon uitwisselen of filosoferen onder het genot van een bak koffie over allerlei ideeën die je hebt of uitdagingen waar je tegenaan loopt?

Bij deze kwesties en nog veel meer kan ik je coachen en ondersteunen of wanneer het om praktische zaken gaat zoals een website kan ik deze klus van jou overnemen!

 

TIP

Kijk eens onder de 'tarieven' naar Pakket 1:

Dit is een compleet pakket waarin ik jou tijdens 5,5 uur coaching klaarstoom om als starter in Zorg of Welzijn aan de slag te gaan.

 

Tijdens de eerste sessie van 1,5 uur leer ik jou hoe jij in 5 stappen een bruikbare, op jou gerichte ondernemingsplan, schrijft en buigen we ons over jouw Personal Branding*. Mocht jij dit stukje al helder hebben, dan kunnen we dit overslaan en starten we de coaching met 'Jouw reisgids door het donkere gat'. In dit geval kost de coaching €60,00 per uur.

 

2de bijeenkomst van 2 uur ‘Jouw Reisgids door het donkere gat’:

Gedurende deze 2 uur vertel ik jou alles wat je moet weten om goed beslagen ten ijs te komen als ondernemer. Ik geef jou tips omtrent potentiële opdrachtgevers, het voeren van een goede administratie en betaalbare belangrijke verzekeringen. Daarnaast bied ik je eye-openers en handige tips.

 

Het doel hiervan is, dat jij het gat waar je voor je gevoel in gaat springen, niet meer als eng ervaart maar als een mooie avontuur omdat ik jou bij de hand neem. Jij begrijpt straks hoe het allemaal in zijn werk gaat en je weet hoe je je als ondernemer moet gedragen en denken.

 

Na afloop krijg je van mij ‘de Reisgids’ mee. Hierin staat alles wat ik je verteld heb globaal op papier zodat je het, wanneer nodig, nog eens kunt nalezen.

 

3de bijeenkomst van 2 uur:

Ik vertel je alle relevante ins en outs over belastingzaken, eisen van de belastingdienst, aftrekposten en zo meer. Ik laat je aan de hand van voorbeelden zien hoe je je administratie het beste op kunt zetten en we staan nog even stil bij de vraag of je goed voorbereid bent om de stap te zetten. Heb je nog vragen? Tijdens deze sessie kunnen we nog even de puntjes die je verzameld hebt tijdens de vorige sessie op de i zetten, zodat jij de vervolg stappen kunt gaan maken!

 

Jou helpen groeien als zelfstandige en als mens, van binnen naar buiten is mijn missie! Pragmatisch, onbevangen, no-nonsense en eye-openers biedend........dat ben ik! Wie ben jij? Wat wil jij?

 

Hier klikken
Hier klikken

Susan Blanco

E: a.blanco@kpnplanet.nl

W: www.susanblanco.nl

KvK: 61858935