Herken jij je in één of meer van de volgende stellingen?

  • Je werkt in loondienst maar droomt om te starten als zelfstandige, echter je weet niet waar je beginnen moet...
  • Je bent een ZZP'er of een (startende) ondernemer in bijvoorbeeld de Zorg, welzijn of creatieve branche.
  • Je hebt behoefte aan het sparren met iemand over hoe je je bedrijf op de markt kunt zetten.
  • Je wilt leren hoe je kunt netwerken op Facebook en LinkedIn.
  • Je hebt behoefte aan coaching om als ZZP'er goed beslagen ten ijs te komen.
  • Je zoekt iemand die jou adviseert, ondersteunt en met jou meedenkt over van alles wat je als startende ondernemer tegen komt.

Ik heb ruim 21 jaar in loondienst gewerkt maar ben op 11-11-2014 de uitdaging aangegaan om voor mezelf te beginnen in de Zorgbranche. Het was super spannend want ik wist niet zoveel van ondernemen. Helaas was er toen ook niemand zoals ik nu ben, die mij aan de hand mee kon nemen en mij van alles en nog wat kon uitleggen....Ik heb destijds écht alles zelf uit moeten zoeken, dat heeft mij erg veel tijd gekost en hierdoor liep ik ook inkomsten mis. Al deze ellende wil ik jou besparen, daarom heb ik dit coaching traject ontwikkeld zodat jij als Starter in Zorg & Welzijn, goed beslagen ten ijs komt en met Zin en Inspiratie aan de mooie avontuur van ZZP'er kunt beginnen!

Alles wat ik met jou tijdens het traject deel, is alles wat ik zelf heb uitgeprobeerd en waarvan ik uit eigen ervaring kan vertellen dat het goed werkt. Anderzijds ben ik ook eye-openers biedend en zal ik je veel handige tips geven.

 

Klik HIER voor meer informatie

 

 

Susan Blanco

E: a.blanco@kpnplanet.nl

W: www.susanblanco.nl

KvK: 61858935