Herken je dit?...

 

Je bent net voor jezelf begonnen, je bent een ZZP'er of een resultaat genieter in Zorg & Welzijn.

Je bent al een tijdje ZZp'er en realiseert je dat je een effectieve website moet/ wilt hebben om jezelf goed te kunnen presenteren aan de buitenwereld maar hoe pak je dat in hemelsnaam aan!!!

Je bent in loondienst maar droomt om voor jezelf te beginnen.....Maar omdat er veel op je afkomt durf je eigenlijk niet.

Je hebt altijd in loondienst gewerkt en weet nog niet zo goed wat er van jou als ZZP'er verwacht wordt door bijvoorbeeld de belastingdienst, welke verzekeringen je af moet sluiten of hoe je aan je opdrachtgevers kom

Je hebt je inmiddels ingeschreven bij de KvK maar help!! wat nu?

 

Wat doe je dan?

 

Dan neem je contact met mij op! Omdat ik zelf een ZZP'er in o.a de Zorg ben begrijp ik jou als geen ander! Voor mij is jou begeleiden tijdens het proces van ontdekken hoe jij je van anderen onderscheidt als ondernemer, wat je allemaal moet regelen voordat je aan het werk gaat, hoe je je gedraagt als een ondernemer, hoe je goed beslagen ten ijs komt als ondernemer én (mocht je dat ook nodig hebben) het maken van een bij jouw bedrijf en jou als persoon passende, inhoudelijk goede effectieve website  een feest!!

 

Susan Blanco

E: a.blanco@kpnplanet.nl

W: www.susanblanco.nl

KvK: 61858935