Als Sociaal Pedagoog en Therapeut Psychosomatiek heb ik ruim 24 jaar gewerkt als procesbegeleider, therapeut, leidinggevende en coach binnen de Zorg & Welzijn én in mijn eigen praktijk. Hierdoor heb ik veel gezien en meegemaakt. Ik heb onder andere een team van ruim 40 ambulante medewerkers gecoacht en ondersteund tijdens hun werk, intervisiegroepen opgezet en begeleidt binnen de intra- en extramurale sector, presentaties over "timemanagement' gegeven en mensen met geestelijke en of fysieke klachten ten gevolge van stress in therapie gehad.

 

Als Zelfstandige professional met ondernemersbloed, heb ik veel uitgezocht, ondergaan, geleerd en gedaan op het gebied van personal branding, talenten ontdekking, grafische vormgeving, (online) marketing, webdesign, belastingen, acquisitie, verzekeringen, netwerken en nog veel meer.

 

Als vrouw van Spaanse afkomst met alle familie in Spanje heb ik geleerd om; in twee landen te aarden, van verschillende culturen het beste te gebruiken, afscheid nemen/ verlies een plek te geven en De Wortel niet alleen in twee landen maar vooral diep in mezelf te hebben. Als geen ander weet ik hoe het is om je tot verschillende culturen te verhouden en je soms aan te moeten passen zonder jezelf te verliezen. Met culturen bedoel ik niet alleen je afkomst, nee......Overal heb je te maken met cultuurverschillen. Zelfs op verschillende afdelingen van organisaties kom je al (bedrijfs)cultuurverschillen tegen. Wat je op Makro-nivo tegenkomt, kom je ook tegen op Mikro-nivo, best interessant toch?

 

Gelet op al het bovenstaande durf ik wel te stellen dat ik als mens, professional, autodidact en ervaringsdeskundige je op allerlei fronten kan coachen en voorzien van allemaal handige praktische weetjes.

hier klikken voor het uitgebreide profiel.
hier klikken voor het uitgebreide profiel.

Susan Blanco

T: 06- 410 694 38

E: a.blanco@kpnplanet.nl

W: www.susanblanco.nl

KvK: 61858935

Btw. nr: NL161459146VB01