Webdesign

Website:

Gebruiksvriendelijke en overtuigende websites. Jimdo is daarbij mijn weapon of choice.

Bij een succesvolle start van je bedrijf mag een goede zakelijke website niet ontbreken. De belastingdienst zal jou eerder als ondernemer zien wanneer jij een website hebt waarmee jij je presenteert.

 

Een bedrijf start je niet zomaar van de één op de andere dag en dat geldt natuurlijk ook voor een website. Ook hiervoor moet je de nodige voorbereidingen treffen. En dan bedoel ik niet zozeer het feitelijk regelen van de hosting of domeinnaam (dat komt later), maar eerder dat je je afvraagt wat voor soort website je wilt. Hoe je website eruit moet gaan zien, wat voor informatie je erop kwijt wilt, en vooral....welk doel je hiermee wilt bereiken. 

 

Gaat het vooral om het creëren van een online platform waarmee je de vindbaarheid en naamsbekendheid wilt vergroten? Of ga je ook producten en diensten aanbieden via je website?

 

Tijdens een vrijblijvende kennismaking van ongeveer 1 uur leg ik je uit hoe ik werk, wat je van mij mag verwachten, nemen we alles samen door en maken we een plan van aanpak voor de inhoud en design van je website. Ik zal je niet vermoeien met technische details maar zal je eye-openers bieden.

Ik zal ook bezig zijn te achterhalen of jouw Personal Branding duidelijk is.

 

 

Vervolgens bespreken we de deadline en maak ik een website waarvan je mag verwachten dat het een verlengstuk is van jou en geheel congruent is aan de dienstverlening of product die je op de markt wilt zetten.

Wil je achteraf iets aan je design veranderen? geen probleem! incidentiele kleine aanpassingen (<15 minuten) maken onderdeel uit van mijn service....En bij mij hoef je geen weken of maanden erop te wachten (dit komt voor). Ik heb dit binnen 3 dagen voor jou aangepast.

 

Ook zal ik na afloop jou zodanig instrueren dat je daarna zelf makkelijk de inhoud ten allen tijde kunt aanpassen en je websitekliks kunt volgen.

 

Klik hier voor de Website tarieven
Klik hier voor de Website tarieven

 

Be fresh. Be relevant. Most important, be useful!


Susan Blanco

T: 06- 410 694 38

E: a.blanco@kpnplanet.nl

W: www.susanblanco.nl

KvK: 61858935

Btw. nr: NL161459146VB01